Rengas-outlet

Rengas-outlet

192.6
(19)
 • Renkaat Saksasta edullisesti
 • Kattava valikoima renkaita
 • Nopeat noin 4 arkipäivän toimitukset

  Rengas-Outlet verkkokaupasta voit tilata erilaisia renkaita yli sadalta eri merkeiltä suoraan Saksasta edullisesti. Rengas-Outletista tilaat muutamalla klikkauksella nopeasti ja edullisesti renkaat kaikkiin autoihin, maastureihin, moottoripyöriin ja muihin menopeleihin. Netistä renkaat saa edullisesti ja ne on helppo löytää sopivat rengaskaupan omalla hakukoneella syöttämällä ainoastaan oman autonsa mallin, vuosimallin ja muut tiedot hakukoneeseen. Hakukone tarjoaa kaikki vaihtoehdot renkaista, joita Rengas-Outletissa on kyseiseen autoon ja automalliin tarjolla.

   

  Rengas-Outlet on suuri, nopea, luotettava ja edullinen saksalainen verkkokauppa, joka toimii yli 15 Euroopan maassa, sekä lisäksi myös Yhdysvalloissa. Rengas-Outletista on todella hyviä kokemuksia joka puolelta Eurooppaa, sillä verkkokauppa panostaa nopeisiin toimituksiin ja hyvään asiakaspalveluun kussakin maassa. Siksi Suomeenkin on avattu oma toimisto Helsinkiin ja suomalaisia asiakkaita palvellaan sieltä käsin. Näin suomalaiset saavat hyvää ja asiantuntevaa palvelua suomeksi.

   

  Rengas-Outletissa on todella laaja valikoima erilaisia renkaita: löytyy renkaiden aatelimerkit, kuten Continental, Pirelli, Nokian Renkaat ja muut kalliimmat mallit, sekä tietysti edullisemmat rengasmallit niin Kiinasta kuin Euroopastakin. Nettikaupan hakukone tarjoaa nämä kaikki rengasvaihtoehdot sekä tietysti tietoa kyseisestä renkaasta, joten sinun on mahdollista tehdä ostopäätös kokonaan netissä. Jos kuitenkin haluat tietää lisää, voit aina soittaa suomenkieliseen asiakaspalveluun ja kysyä lisää renkaista.

   

  Rengas-Outletistä löytyvät talvirenkaat, niin kitkarenkaat kuin nastarenkaatkin, joka sään renkaat, eli ympärivuotiset renkaat, kesärenkaat, turvarenkaat, kevyen kuorma-auton renkaat, maasturin renkaat, offroad-renkaat sekä renkaat erilaisiin moottoripyöriin ja mönkijöihin, skoottereihin, enduropyöriin, motocross pyöriin sekä kilpapyöriin. Lisäksi Rengas-Outletissa myydään auton varaosia, kuten jarrupalat ja lumiketjut sekä moottoriöljyt edullisesti.

  Rengas-Outlet tilaus ja toimitus

  Rengas-Outletissa asiointi on jouhevaa ja sujuvaa, nopeaa. Klikkailet haluamasi renkaat ostoskoriin ja siirryt maksamaan. Voit maksaa luottokorteilla tai Paypalilla. Rengas-Outletissa asiointi on turvallista, sillä verkkokauppaa sitovat eurooppalaiset verkkokauppakäytännöt sekä tiukat saksalaiset verkkokauppatavat.

  Rengas-Outletin renkaat toimitetaan nopeasti joko kotiovelle tai suoraan kumppaniyritykselle, joka asentaa renkaat paikoilleen. Katso netistä lähin asennusliike, joka tekee yhteistyötä Rengas-Outletin kanssa. Renkaat toimitetaan perille alle viikossa, toki erikoisrenkaissa toimitusaika voi olla pidempi.

  Rengas-Outlet yhteystiedot

  Rengas Outlet asiakaspalvelu 09-42 59 86 03

  rengas@delti.com
  Kokemuksia tästä rengaskaupasta

  Pekka Turenki1
  Renkaiden toimitus kesti 14vrk?? kävivät Turusta keski-Ruotsissa ja sitten takasin Suomeen. Renkaat eivät olleet tilauksen mukaiset ja nyt eivät vastaa viesteihin, joita olen kirjoittanut puolitusinaa?
  Toivo1
  Pientä huijausta, valehdellaan +0,5mm pinnan määrää, "varastomiehet mitanneet"..
  Jarmo3
  Tilasin renkaat vanteineen tasapainotettuna. Hinta oli erittäin edullinen. Toimitus kesti pari-kolme viikkoa. Tasapainotuspalat olivat lähes kaikki irronneet kuljetuksen aikana, eli tasapainotustyö oli tehty hutiloiden. Maksoivat kuitenkin uudelleen tasapainotuksen, jonka teetin paikallisella pajalla eli täällä Suomessa. Viesteihin vastaaminen oli välillä hidasta.
  Dunlop5
  Viikko meni kun renkaat oli pajalla. Ei moitittavaa .
  Sami Toro1
  Tilausta ei näy, eikä kuulu. 3 viikkoa mennyt ja DPD:n koodin sain, joka ei toimi.
  Jarmo Nurmi1
  Eivät toimittaneet tilauksen mukaisesti, eivätkä korjanneet

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun