Tyresto

Tyresto rengaskauppa

243.9
(24)
 • Toimitus yleensä 1-2 arkipäivän  sisällä tilauksesta
 • 14 päivän palautusoikeus
 • Maksu luottokortilla tai tilisiirtona
 • Toimitukset alk. 24€
 • Myös moottoripyörien ja kuorma-autojen renkaita

  Tyresto on rengaskauppa netissä. Suomalaisilla on hyviä kokemuksia Tyreston hinta-laatusuhteeltaan erinomaisista renkaista. Monet ovatkin löytäneet tiensä jo tyresto.com nettisivuille ja huomanneet, kuinka laaja valikoima autojen, moottoripyörien ja kuorma-autojen renkaita, vanteita ja varaosia sekä tarvikkeita siellä on. Ammattilaisia tyresto.com palvelee tarjoamalla maansiirto- ja teollisuusrenkaita. Kyseessä on siis hyvin kattava verkkokauppa, jossa on tarjolla kaikkea niin yksityis- kuin ammattiautoilijankin tarpeisiin. Tilaaminen on helppoa, onhan kyseessä suomalainen kauppa. Renkaiden ostaminen netistä tulee monesti halvemmaksi kuin niiden ostaminen rengasliikkeestä. Kannattaa siis klikata itsensä Tyreston sivuille ja tutustua valikoimaan.

  Tyresto lyhyesti

  Suomalaisesta nettikauppa Tyrestosta tilaaminen on vaivatonta. Maksaminen tapahtuu luottokortilla (Visa tai MasterCard) tai tilisiirtona ennen tilauksen toimittamista. Loppusummaan lisätään toimituskulut. Tavallisesti tilaus toimitetaan 1–2 arkipäivän sisällä tilauksen maksamisesta. Mikäli toimitusaika jostakin syystä venyy pidemmäksi, asiakaspalvelu ottaa yhteyttä asiakkaaseen. Tilaukset toimitetaan suoraan kotiin tai muuhun asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Kaikilla tuotteilla on lain määräämä 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön. Tilalle saa uuden tuotteen tai rahat takaisin. Takuupalautukset taas hoituvat asiakaspalvelun kautta.
  Kokemuksia tästä rengaskaupasta

  Matti1
  Yritys ei ole enää toiminnassa. Ei vastaa puheluihin/ s-postiin
  Jallu4
  Monet renkaat olen tilannut. Nopea toimitus, mutta viimeisimmät jotka tilasin niin jouduin jo soittelemaan perään. Syy viivästykseen oli rahtipalvelu, ei Tyresto. Suosittelen hintatason vuoksi.
  Niko5
  Erittäin nopea toimitus! Sivut ok. Tein tilauksen ma. 20.02 ja tavara perillä to. 23.02 Asiointi toimi juuri niin kuin pitäisi. Kiitos! Terv. Niko
  Kalle1
  Tilasin renkaat niin kyllä on saanut odottaa jo pari viikkoa eikä ole kuulunut mitään

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi on tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun