Rehvid24

Rehvid24

273.0
(27)
 • Rehvid24 on virolainen rengasliike
 • Sivut saatavilla myös suomeksi
 • Kotiin kuljetus renkaille

  Rehvid24.ee on verkossa toimiva virolainen rengaskauppa. Verkkokauppa palvelee viroksi, venäjäksi ja suomeksi. Tarjontaan kuuluu laaja valikoima laadukkaita merkkirenkaita henkilöautoihin. Merkkejä löytyy useita: valikoimissa on esimerkiksi merkit Good Year, Michelin, Continental, Hankook, Nokian, Bridgestone ja Dunlop. Verkkokaupasta voidaan tilata vaivattomasti renkaita myös Suomeen kuriirikuljetuksena. Lue myös artikkeli renkaiden tilaamisesrta ulkomailta sivuiltamme.

  Rehvid24:n sivuilla on hieman epäselvästi kerrottu renkaiden hinnat kotiinkuljetuksineen tilattaessa renkaita Suomeen. Kuljetusmaksu on usein ilmainen. Lisäksi tilatut renkaat on mahdollista noutaa Rehvid24:n palvelupisteestä Tallinnasta. Lisäpalvelumahdollisuutena Rehvid24 tarjoaa myös renkaiden asennuspalvelun autoihin lisämaksusta.

  Maksutapana verkkokaupassa käytetään verkkopankkimaksua, joka on mahdollinen heti tilausvahvistuksen jälkeen.

  Kokemuksia verkkokaupasta ostettavista renkaista on viime vuosina tullut koko ajan lisää. Netistä renkaiden ostaminen on vaivatonta ja usein myös nopeaa – Rehvid24:n verkkokaupassa toimitus tapahtuu usein muutamassa päivässä, mikäli tilatut renkaat ovat varastovalmiina. Ellei renkaita ole varastossa, tällöinkin toimitusajat pyritään pitämään kohtuullisina.

  Lisäksi netistä ostaminen voidaan kokea usein edullisemmaksi vaihtoehdoksi uusien renkaiden hankintaa suunniteltaessa. Varsinkin ulkomailta tilatut renkaat ovat usein Suomen hintoihin nähden selkeästi halvempia.

  Rehvid24:n asiakaspalvelu tavoitetaan parhaiten sähköpostitse tai kotisivujen kautta täytettävällä yhteydenotto-lomakkeella. Tarvittaessa asiakaspalveluun saadaan yhteys aukioloaikoina myös puhelimitse.

  Mikä on Rehvid24?
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun