Kesärengas.fi

Kesärengas.fi

13.0
(1)
 • Kattavat maksutavat: Verkkopankit (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Aktia Pankki), luottokortit sekä debitkortit (Visa ja Mastercard), Visa Elektron, Klarnan tili ja osamaksu, Toimituskulut 14,80€ ja yli 4kpl tilauksille 0€

  Kesärengas.fi-verkkokauppa tarjoaa kattavan valikoiman autojen kesärenkaita netissä. Valikoimassa on tarjolla erikokoisia renkaita ja tunnettuja merkkejä. Kaupasta löydetään mm. Continentalin, Goodyearin, Kumhon, Nokian, Michelinin ja Yokohaman renkaita. Rengasleveyksiä (145−275+), profiileja ja vanteiden tuumakokoja (13”, 14”, 15”, 16”, 17” ja 18”) on valittavana useita. Verkkokaupassa voidaan asioida vaivattomasti, ja rengasvalikoiman selaaminen tapahtuu helposti selkeän sivuston ansiosta. Monilla asiakkailla onkin kaupasta myönteisiä kokemuksia. Kesärengas.fi-verkkokaupan sivun vasemmassa laidassa sijaitsevasta valikosta valitaan ensin rengasleveys, jonka jälkeen valitaan omaan autoon sopiva profiili. Kun profiili on valittu, valitaan seuraavaksi oikea vannekoko. Vannekokoa klikkaamalla päästään tarkastelemaan verkkokaupan rengasvalikoimaa. Tuotteet toimitetaan yleensä 3−5 päivän kuluessa tilauksesta.

  Kesärengas.fi tuotevalikoima

  Kesärengas.fi-verkkokaupan tuotevalikoimasta voidaan valita kesärenkaita yli kymmenestä eri rengasleveydestä. Leveys vaihtelee tavallisesti välillä 145−275+. Rengasprofiileja on myös tarjolla useita renkaan leveydestä riippuen. Renkaiden vannekoossa voidaan valita koot 13”, 14”, 15”, 16”, 17” ja 18”. Valikoimassa on tarjolla useita tunnettuja merkkejä. Valikoimasta löytyvät mm. suositut Continentalin, Goodyearin, Kumhon, Nokian, Michelinin ja Yokohaman renkaat. Renkaiden hinnoissa löytyy myös vaihtelua edullisemmista renkaista kalliimpiin renkaisiin. Joissakin rengasleveyksissä on valittavana vain yksi tai kaksi profiilia, mutta yleisimmissä rengasleveyksissä valittavia profiileja on tarjolla useita. Renkaiden ostaminen sujuu helposti Kesärengas.fi-verkkokaupassa. Sen etusivun keskeltä olevasta taulukosta tai sivuston vasemmassa laidassa sijaitsevasta valikosta voidaan valita sopiva rengasleveys, jonka alta löytyvällä sivulehdellä on ilmoitettu tarjolla olevat profiilit. Kun profiili on valittu, voidaan seuraavaksi valita oikea vannekoko. Vannekokoa klikkaamalla päästään tarkastelemaan kaupan rengasvalikoimaa netin välityksellä. Verkkokaupassa esitellään selkeästi kuhunkin kokoryhmään kuuluvat renkaat, rengasmerkit ja hinnat. Netissä on esitelty myös tarkat tilausohjeet, joihin kannattaa tutustua ennen tuotteiden ostamista. Renkaille myönnetään 1−3 vuoden takuu valmistajasta riippuen.

  Verkkokaupassa voidaan valita maksutavaksi yleisimmät verkkopankit (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Aktia Pankki), luotto- ja debit-kortit (Visa ja Mastercard), Visa Electron sekä Klarna Tili ja Osamaksu. Tuotteet toimitetaan yleensä 3−5 päivän kuluessa tilauksesta. Jos renkaita ostetaan vähintään 4 kappaletta, tilaus toimitetaan kotiin lähetyskuluitta. Muussa tapauksessa toimituskuluina peritään 14,80 euroa. Toimitus tapahtuu Postin Keltaisen Kuljetuksen välityksellä. Käyttämättömille tuotteille annetaan 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Rengaskyselyissä asiakaspalveluun voidaan ottaa yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu(miuku)nastarengas.fi.

  Kesärengas.fi lyhyesti

  Kesärengas.fi tarjoaa laadukkaita kesärenkaita netissä. Valikoimassa on tarjolla useita erikokoisia renkaita ja monia tunnettuja tuotemerkkejä. Tuotemerkeistä löytyy mm. Continentalin, Goodyearin, Kumhon, Nokian, Michelinin ja Yokohaman renkaita. Rengasleveyksiä, profiileja ja vanteiden tuumakokoja on valittavana useita. Kesärenkaita voidaan valita yli 10 eri rengasleveydestä. Renkaiden vannekoossa voidaan valita koot 13”, 14”, 15”, 16”, 17” ja 18”. Verkkokaupassa voidaan asioida vaivattomasti. Rengasvalikoiman selaaminen tapahtuu helposti selkeän sivuston ansiosta. Kesärengas.fi-verkkokaupan sivun vasemmassa laidassa sijaitsevasta valikosta valitaan ensin sopiva rengasleveys, jonka jälkeen valitaan profiili. Kun profiili on valittu, valitaan oikea vannekoko, jota klikkaamalla päästään tarkastelemaan verkkokaupan rengasvalikoimaa. Verkkokaupassa voidaan valita maksutavaksi verkkopankit, luotto- ja debit-kortit sekä Klarna Tili ja Osamaksu. Tuotteet toimitetaan yleensä 3−5 päivän kuluessa tilauksesta. Toimitus tapahtuu Postin Keltaisen Kuljetuksen välityksellä. Tuotteille myönnetään valmistajasta riippuen 1−3 vuoden takuu.

   
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun