Rengas-Online

Rengas-Online

104.1
(10)
 • Ilmainen toimitus, kun tilaat vähintään 2 rengasta
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Yli 350 asennusliikettä

  Rengasmerkkiä klikkaamalla näet Rengas-Online -tuotteet.
  Rengas Online (www.rengas-online.com) on saksalaisen Delticom AG:n omistama, verkossa toimiva rengasliike. Rengas Onlinen laajasta ja laadukkaasta valikoimasta löydät juuri sinulle sopivat renkaat, vanteet tai pyörät. Kivijalkaliikkeisiin verrattuna Rengas Online pystyy verkkokaupassansa tarjoamaan jopa neljänneksen halvemmat hinnat kuitenkaan laadusta tai palvelusta tinkimättä. Ilmoitamme sivustollamme Rengas-Online alennuskoodin mikäli sellainen on saatavilla. Jaathan myös kokemuksesi muiden käyttäjien kanssa, niin autat heitä ostopäätöksen teossa.

  Rengas-Online tarjoaa kattavan valikoiman renkaita

  Rengas Onlinen valikoima kattaa kaikkien tunnetuimpien rengasvalmistajien tuotteet eri koissa ja malleissa. Löydätkin siis renkaita niin Bridgestonelta, Continentalilta, Micheliniltä, Kumholta, Pirelliltä ja Goodyearilta vain muutamia valmistajia mainitaksemme. Tarjolla on tietysti myös sekä kesä-, talvi- että kitkarenkaita. Rengas Online tarjoaa henkilöautoilun ja moottoripyöräilyn lisäksi renkaat myös teollisuuden vaativaan käyttöön. Yhteensä tarjolla on yli 100 eri rengasmerkkiä ja 35000 erilaista rengasta. Näinkin laajasta valikoimasta huolimatta, tarjolla on ainoastaan laaturenkaita.

  Ostaminen Rengas-Onlinesta on helppoa

  Rengas Onlinessa voit suorittaa maksun usealla eri tavalla. Voit maksaa ostoksesi pankki-tai luottokortilla, tilisiirrolla tai Paypalin kautta. Toimitus sisältyy useimmissa tapauksissa renkaiden hintaan. Poikkeuksen muodostavat yksittäisen auton renkaan tilaaminen, tai jos toimitusosoite on saarella. Edellä mainituissa tapauksissa laskun loppusummaan lisätään lisämaksu. Toimitus on erittäin nopea, ja useimmiten saatkin tilaamasi tuotteen ovellesi viikon sisällä tilauksesi jättämisestä. Halutessasi voit tilata toimituksen myös valitsemaasi läheiseen asennuspisteeseen tai mihin tahansa muuhun osoitteeseen.


  Kokemuksia tästä rengaskaupasta

  Jonesi5
  Toimitus todella nopea ja vielä ilmainen kotiovelle. Pakko suositella! Useat renkaat täältä tilannut.
  heikki peltonen3
  on ajettu 3v.n.60000km kesät-talvet goodride oisko 608 kitkoilla .hyvin on pärjätty.tilasin juuri netistä uuden satsin kun on talvi edessä pintaa olis kyllä vielä kesäkäyttöön.y48g
  Jouni
  Kusettavat kun pystyvät. En suosittele.
  Anssi Korhonen5
  Halvin kauppa jonka löysin, toimitus prikulleen silloin kun oli ilmoitettu, DPD:n kyydillä kotiovelle, rahti ilmainen. Vinkkinä se, ettei kannata ottaa niitä halvimpia kiinalaisia, niin ei tarvitse sitten itkeä kun täristää ja on liukas ja pitää ääntä ym.
  Ahti Kurki3
  Renkaat ihan edulliset. Viime kesänä eturenkaita ei saatu millään tasapainoon. Sain lopulta uudet renkaat. Nyt toimivat hyvin.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun