Autonrenkaat laskulla

Yhteensä: 10 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Valitse tuotemerkki
X
Aurora
Avon
BF Goodrich
Barum
Bridgestone
Continental
Cooper
Debica
Dunlop
Falken
Firestone
Fulda
General Tire
Gislaved
Goodride
Goodyear
Hankook
Kleber
Kormoran
Kumho
Linglong
Marangoni
Marshal
Matador
Maxxis
Michelin
Nankang
Nexen
Nokian
Pirelli
Riken
Sava
Semperit
Star Performer
Sunny
Toyo
Uniroyal
Viking
Vredestein
Wanli
Yokohama
Poista kaikki suodattimet

 

Autonrenkaat laskulla netistäKesä- ja talvirenkaat maksavat paljon. Uudet renkaat voivatkin olla kukkarolle melkoinen rasite. Netistä löytyy runsaasti sivustoja, jotka tarjoavat autonrenkaiden ostamista laskulla. Näin saadaan hieman lisää maksuaikaa. Tämä on hyvä vaihtoehto myös niille, jotka tilaavat renkaat netistä ja joilla ei ole luottokorttia.

Tältä sivulta löydät hyödyllistä tietoa niin itse renkaiden valinnasta kuin laskulla ostamisesta. Useimmiten laskutus tapahtuu ulkoistetusti toisen yrityksen kautta. Tällaisia yrityksiä ovat esimerkiksi Klarna ja Svea. Osa nettikaupoista tarjoaa esimerkiksi ilmaisen toimituksen rengassarjan ostajalle tai muita rajoitetun ajan voimassa olevia tarjouksia. Autonrenkaat.net on koonnut kunkin rengasliikkeen parhaimmat tarjoukset sivustolleen. Tältä sivulta löytät asiakkaiden kokemuksia, toimituskulujen suuruudet ja toimitusajat. Itse renkaiden hintatiedot löytyvät kuitenkin jokaisen nettikaupan sivustolta. Hinta riippuu monesta tekijästä, kuten rengasmerkistä, renkaan koosta ja siitä, onko kyseessä kesä- vai talvirenkaat. Talvirenkaissa myös kitkarenkailla ja nastarenkailla on hintaeroa.

Netistä tilaamalla säästää rahaa

Usein netistä löytää parhaimmat tarjoukset. Paikan päällä rengasliikkeessä alennukset ovat yleensä pieniä, eikä niitä välttämättä edes anneta. Netistä tilattuna saa täysin samoja renkaita, mutta paremmilla alennusprosenteilla. Jos vielä toimituskulut kuuluvat hintaan, on säästösumma äkkiä kertynyt suureksi. Kun renkaat ostetaan netistä, hankintaa voidaan harkita hyvinkin pitkään ja eri renkaista voidaan lukea kokemuksia ja näkemyksiä ennen päätöksen tekemistä. Autonrenkaiden hankkiminen laskulla houkuttelee monia kuluttajia nettiostoksille. Usein netistä tilaaminen on ainoa keino saada autonrenkaat laskulla, koska monetkaan rengasfirmat eivät paikan päällä lähde laskua kirjoittamaan, vaan maksuksi käy ainoastaan käteinen tai pankki- ja luottokortit. Netti tarjoaa enemmän vaihtoehtoja, ja yhä useampi onkin siirtänyt ostoksensa verkkoon.

Tärkeää muistaa, kun autonrenkaat ostetaan laskulla

Laskulla ostaminen on hyvin yleistä silloin, kun halutaan saada lisää maksuaikaa. Renkaiden ostaminen on aina kallista, joten onkin hyvä ottaa selvää, voiko laskun maksaa useammassa kuin yhdessä erässä. Rahoitusyhtiöistä ainakin Klarna ja Svea tarjoavat tätä vaihtoehtoa. Tällöin laskun saadessaan voi päättää, maksaako ainoastaan minimimäärän, koko laskun vai jotakin siltä väliltä. Näin voidaan siis itse vaikuttaa omaan maksutahtiin, ja tarpeen vaatiessa voidaan maksaa ainoastaan pienin vaadittava summa. Kaikki verkkokaupat eivät kuitenkaan tarjoa tätä vaihtoehtoa, vaan käyttävät perinteisiä laskuja, jotka maksetaan kerralla noin kuukauden kuluttua olevaan eräpäivään mennessä. Netistä tilaaminen on joillekin täysin uutta ja monimutkaiselta kuulostavaa, mutta näin ei kuitenkaan todellisuudessa ole. Valikoimaan on mahdollista tutustua rauhassa ja ostopäätös voidaan tehdä, kun omiin tarpeisiin sopivat renkaat ovat löytyneet. Joissakin verkkokaupoissa laskulla ostamisen edellytykset ovat moitteeton historia raha-asioiden kanssa. Tällöin maksuhäiriömerkintä voi olla este laskulla ostamiselle. Jos päädytään laskulla ostamiseen, on hyvä muistaa, että laskukin täytyy maksaa ajallaan. Useammassa erässä maksamiseen kertyy korkoa. Verkkokauppojen sivustoilta näkee jokaisen tarjoamat vaihtoehdot ja yleensä myös laskulle kertyvät korot. Kannattaa miettiä, kuinka paljon renkaita pystytään maksamaan kuukaudessa ja kuinka kauan koko maksun suorittaminen tulisi kestämään tällä kuukausittaisella maksusummalla. Näin saadaan hieman kuvaa omasta taloudellisesta tilanteesta ja päästään vertailemaan eri yritysten tarjoamia laskutusvaihtoehtoja. Varsinkin rahoitusyhtiöt ovat joustavia laskutuksen kanssa.

Auton renkaiden ostaminen laskulla tapahtuu seuraavastiEi yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun